Άνδρας σε κατάσταση αμόκ μπήκε στο αστυνομικό μέγαρο της της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Αστυνομίας Κρήτης στα Χανιά με τσεκούρι, ψαροντούφεκο και αλυσίδα, σύμφωνα με το zarpanews.
Στον Εισαγγελέα ο άνδρας
Ο 46χρονος ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις για την καθυστέρηση της διαδικασίας διαλεύκανσης των καταγγελιών του και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Mιλώντας στην ιστοσελίδα, η οικογένειά του 46χρονου πατέρα πέντε παιδιών, ανέφερε πως χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και πριν έναν μήνα είχε απειλήσει την πρώην γυναίκα του με αποτέλεσμα να καταδικαστεί με αναστολή στο αυτόφωρο.
Σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί τότε ενώπιον του δικαστηρίου, ο 46χρονος κατηγορεί τον σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του ότι βίαζε δύο από τις κόρες του. Μάλιστα, έχουν υποβληθεί μηνύσεις ενώ και οι νεαρές έχουν καταθέσει, χωρίς η ποινική δίωξη να έχει προχωρήσει.
Το ζευγάρι που βρίσκεται σε διάσταση, έχει πέντε παιδιά (τα τρία ανήλικα), ενώ απασχολεί εδώ και χρόνια τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για ενδοοικογενειακά επεισόδια. Μάλιστα η επιμέλεια των παιδιών ανά διαστήματα αφαιρείται και από τους δύο ενώ τα κορίτσια έχουν φιλοξενηθεί για μεγάλα διαστήματα σε ιδρύματα και δομές.
Πάντως η 44χρονη μητέρα στέκεται στο πλευρό του συντρόφου της, διαψεύδοντας ότι τα κορίτσια κακοποιούνται ενώ για την υπόθεση αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία.
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.