Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή βυτιοφόρου με υγραέριο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/7) στο 95,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο η Πυροσβεστική.
Όπως έγινε γνωστό, η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται σε ετοιμότητα 5 πυροσβεστικά οχήματα με 14 υπαλλήλους.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτηρίους και συγκεκριμένα στο 90ο χλμ στο ύψος της Θήβας για το ρεύμα προς Λαμία και στο 100ο στον κόμβο Ακραιφνίου για όσα οχήματα κινούνται προς Αθήνα.
«Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο συγκεκριμένο σημείο και να ακολουθούν τα σήματα των ρυθμιστών τροχονόμων» αναφέρεται στο σχετικό της μήνυμα η Τροχαία.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.