Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση ανθρωποκτονίας υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, που έγινε στις 15 Ιουλίου 2023, στο φωτοβολταϊκό πάρκο του ΧΥΤΑ Φυλής, στα Άνω Λιόσια εξιχνιάστηκε από την αστυνομία.

Τέσσερα άτομα (23, 27 και 19 ετών) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις 30/09 σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μάλιστα, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- ληστεία και ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και εμπρησμό κατά συναυτουργία.

Άνω Λιόσια: Τι συνέβη

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι φέρονται να προσέγγισαν στις 15/07 το βράδυ με όχημα τον ΧΥΤΑ Φυλής, όπου εργαζόταν το θύμα, και αφού του επιτέθηκαν με αμβλύ όργανο, αφαίρεσαν από το σημείο υλικά κατασκευής φωτοβολταϊκού πάρκου, καθώς και εργαλεία.

Επίσης, αφαίρεσαν το τσαντάκι του θύματος που περιείχε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, άδεια οδήγησης, τραπεζικές κάρτες και δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και όχημα της εταιρείας φύλαξης, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ συνελήφθη ακόμα ένα άτομο, καθώς τη στιγμή της σύλληψης του 19χρονου απώθησε με τα χέρια του αστυνομικό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA