Στάχτη και αποκαΐδια άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά που σάρωσε τη βορειοανατολική Αττική, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και επιχειρήσεις και κοστίζοντας τη ζωή σε μία 60χρονη γυναίκα.
Οι εικόνες που καταγράφει ο φωτογραφικός φακός είναι αποκαρδιωτικές. Πάνω από 100.000 στρέμματα δάσους παραδόθηκαν στις φλόγες, ενώ κτίρια, οχήματα και άλλες κατασκευές έχουν μετατραπεί σε κουφάρια.
Η φωτιά μπήκε στον αστικό ιστό, όπου σάρωσε τα πάντα, την ώρα που οι πυρόπληκτοι μετρούν τις πληγές τους και εκφράζουν την ανησυχία τους για την επόμενη ημέρα.









- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.