Μενού
Οπαδοί του Άρη
Οπαδοί του Άρη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα της Super League.

Στο πλαίσιο των προληπτικών ερευνών που διενεργούνται, χθες συνελήφθη υπεύθυνος εγγραφής μελών του Άρη, ενώ σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα που πρόσκειται σε ΠΑΟΚ, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για υποκίνηση δια του διαδικτύου σε πράξεις βίας.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας με ισχυρές δυνάμεις στο κέντρο της πόλης όπου υπενθυμίζεται έχουν απαγορευτεί οι πορείες ενόψει του αγώνα.

Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση οπαδών του ΠΑΟΚ

«Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια(μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace.

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους.... Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ’ αυτή τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA