Ένας νεκρός είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στην Αργολίδα τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/7).
Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr, το αυτοκίνητο του 20χρονου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο δρόμο από Λυγουριό προς Δήμαινα λίγο πριν το μοναστήρι των Ταξιαρχών, στην Αργολίδα.
Δυστυχώς ο 20χρονος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός. Το τροχαίο πρέπει να έγινε νυχτερινές ώρες και εντοπίστηκε το πρωί από περαστικό που ειδοποίησε τις αρχές.
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον άτυχο οδηγό χωρίς αισθήσεις και το ΕΚΑΒ Αργολίδας που μετέφερε τον 20χρονό στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Επιδαύρου.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.