Ο Καρλ Νεχάμερ, ο συντηρητικός καγκελάριος της Αυστρίας τράβηξε «φρένο» σήμερα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του και των Σοσιαλδημοκρατών για τον σχηματισμό κυβέρνησης.
Από την πλευρά του, ο καγκελάριος υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία σε βασικά θέματα, οδηγούμενοι σε τέλμα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
«Έχουμε διαπραγματευτεί πολύ καιρό και σκληρά. Μια συμφωνία με το (σοσιαλδημοκρατικό κόμμα) SPÖ δεν είναι δυνατή σε βασικά θέματα. Ως εκ τούτου, βάζουμε τέλος στις διαπραγματεύσεις με το SPÖ», δήλωσε ο Νεχάμερ σε μήνυμα στο Twitter.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.