Μενού
nikos hardalias
Αυτοψία Χαρδαλιά στο επαρχιακό δίκτυο Επιδαύρου - Καλλονής | Περιφέρεια Αττικής
  • Α-
  • Α+

Αυτοψία στο κατεστραμμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο Επιδαύρου - Καλλονής που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel τον περασμένο Σεπτέμβριο, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Γιάννη Βουτσινά και τον Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Τάσο Μούγιο.

nikos hardalias
O Περιφερειάρχης Αττικής στο δίκτυο Επιδαύρου-Καλλονής | Περιφέρεια Αττικής

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ενημερώθηκε για τα σημεία του οδικού άξονα που έχουν υποστεί ζημιές -μετά τις κατολισθήσεις και τις ρωγμές στο οδόστρωμα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία- και έθεσε ως βασική προτεραιότητα την οριστική επίλυση του προβλήματος.

nikos hardalias
Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε σημείου του άξονα Επιδαύρου - Καλλονής | Περιφέρεια Αττικής

 

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά, ορίστηκε τεχνική σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την επιτάχυνση στα έργα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και για την ταχεία επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου που έχουν πληγεί.

nikos hardalias
Αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά | Περιφέρεια Αττικής

 

Όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής:

«Η ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών είναι άμεση. Χάθηκαν, χωρίς λόγο, τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, με την απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA