Στο νοσοκομείο της Θήβας διεκομίσθησαν εσπευσμένα δύο εθελοντές δασοπυροσβέστες που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις στα πύρινα μέτωπα της Βοιωτίας.
Όπως ανέφερε ο Γιαννάκος στον αέρα του MEGA, ο ένας από τους πυροσβέστες, ηλικίας 50 ετών, υπέστη έμφραγμα την ώρα της κατάσβεσης, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στην παθολογική κλινική, αντιμετωπίζοντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ συμπλήρωσε πως αρκετοί πολίτες με ελαφρά προβλήματα υγείας προσέρχονται στα νοσοκομεία της Θήβας και του Άργους προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Φωτιά τώρα: Πύρινος εφιάλτης σε Πόρτο Γερμενό και Βοιωτία - Κάηκαν σπίτια, επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι
- Το ελληνικό χωριό με το πιο παράξενο όνομα βρίσκεται στην Ήπειρο και είναι πολύ ορεινό
- Το επίθετο που «κουβαλάει» τη μεγαλύτερη ιστορία καφετζήδων στην Ελλάδα
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.