Μενού
Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός
Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η οικογένεια της 16χρονης, που άφησε την τελευταία της πνοή αφότου κατανάλωσε «κοκτέιλ» ναρκωτικών σε σπίτι στον Βύρωνα, θα παλέψει για να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως επεσήμανε η δικηγόρος της. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε πως «με όση δύναμη απομένει στους γονείς, που θα τη βρουν για να σταθούν στα πόδια τους και για το άλλο τους παιδί το οποίο οφείλουν να προστατεύσουν, ο στόχος τους είναι να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο».

Θέλουν, όπως είπε, να «εξαντλήσουν τα περιθώρια του νόμου προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της ανήλικης».

Ερωτώμενη εάν η οικογένεια γνώριζε ότι η ανήλικη ήταν χρήστης ουσιών και εάν είχαν προβεί σε κινήσεις για να τη βοηθήσουν, η ίδια επεσήμανε πως δεν πρόκειται για μία οικογένεια που δεν είχε τον έλεγχο του παιδιού της.

«Είναι πάρα, πάρα πολύ εύκολο, μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, να ξεφύγει η κατάσταση» επεσήμανε και συμπλήρωσε: «Όταν αντιλήφθηκαν τι συνέβη, έκαναν όλες τις ενέργειες προς τους φορείς, τους κρατικούς, για να προστατευθεί, αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση».

Σημειώνεται πως η 16χρονη, που είχε εντοπιστεί σε σπίτι στον Βύρωνα, άφησε την τελευταία της πνοή προ ημερών, μετά από μέρες νοσηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη, που είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου, είχε κατανάλωση κάνναβη, ecstasy, σίσα, έκανε ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης και πήρε χάπι για την επιληψία.

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν δύο άτομα που θα κληθούν να απολογηθούν για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA