Μενού
tcin
Tchin Tchin Wine Bar - Bordeaux | Facebook
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία κατέληξε το γεύμα μιας 32χρονης Ελληνίδας σε γνωστό εστιατόριο του Μπορντό, στη Γαλλία, με τη νεαρή γυναίκα να πεθαίνει από αλλαντίαση. Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ νοσηλεύεται και ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις γαλλικές υγειονομικές αρχές, η νεαρή γυναίκα κατέληξε λίγες ώρες μετά το γεύμα της, στο οποίο μάλιστα τη συνόδευαν ο σύζυγός της και ο πατέρας της. Αιτία του θανάτου της είναι η αλλαντίαση.

Ο σύζυγος και ο πατέρας της νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο με τον σύζυγό της να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τουλάχιστον δέκα ακόμα άτομα φαίνεται να έχουν δηλητηριαστεί και νοσηλεύονται επίσης.

Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Συγκεκριμένα επτά νοσηλεύονται στην εντατική και πέντε δέχονται αναπνευστική θεραπεία.

Οι γονείς της 32χρονης στο Live News

Στο Live News μίλησαν οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας. «Πήγαμε στο συγκεκριμένο εστιατόριο και φαίνεται ότι από αυτό εστιατόριο κολλήσαμε περίπου 20 άτομα αλλαντίαση. Ο σύζυγός της μπήκε στην εντατική και αύριο θα βγει» αναφέρει ο πατέρας της.

«Την Κυριακή εμφάνισε συμπτώματα, την Τρίτη ξημερώματα  "έφυγε"» λέει η μητέρα της. «Από την παρέα της, γιατί ήταν μόνιμος κάτοικος Γαλλίας, αρρώστησε η κοπέλα, ο άντρας της και ένας τρίτος φίλος της παρέας νοσηλεύτηκε στην Βαρκελώνη, στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση» συνέχισε.

Ακόμα συμπλήρωσε: «Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες από ένα εστιατόριο 5στερο, φημισμένο στη Γαλλία το 2023, στο Μπορντό. Από την Κυριακή εμφάνισε συμπτώματα και ζήτησε ιατρική βοήθεια και περίθαλψη. Αυτή την στιγμή διεξάγεται προανάκριση από την εισαγγελέα του Μπορντό και την τοπική αστυνομία».

«Ο σύζυγός της θα βγει σήμερα - αύριο από την κλινική που νοσηλεύεται και θα μεταφερθεί στην Κλινική Λοιμωδών Νοσημάτων. Το τρίτο άτομο νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση με οξυγόνο» είπε ακόμα η μητέρα και καταλήγοντας συμπλήρωσε: «δεν το διέγνωσαν (την αλλαντίαση για την κόρη της) αν το είχαν διαγνώσει θα είχαν προλάβει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.