Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται το 5,5 ετών αγοράκι που παρασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από λεωφορείο, ενώ διέσχιζε μαζί με τη μητέρα του την οδό Αναπαύσεως, στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Το αγόρι αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και διασωληνώθηκε, όμως οι γιατροί έκριναν ότι απαιτείται μεταφορά του στο Ιπποκράτειο, καθώς το παιδί παρουσίασε λιποθυμικά επεισόδια και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Όπως ανέφερε ο ANT1, το αγοράκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, χωρίς ευτυχώς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.
- Οι 7 λόγοι για τους οποίους ο Τραμπ δεν έχει νικήσει τον πόλεμο στο Ιράν
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- Κικίλιας: Χτύπημα σε ελληνόκτητο πλοίο με 10 Έλληνες ναυτικούς στη Μαύρη Θάλασσα
- Το «λουλούδι της ΕΟΚΑ» - Η δολοφονία του 7χρονου Δημητράκη Δημητριάδη από τους Βρετανούς
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.