Τη δολοφονία της 62χρονης θείας του με κυνηγετική καραμπίνα στα Ιωάννινα ομολόγησε ο ανιψιός του θύματος, ο οποίος ήταν και αυτός που ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι του εγκλήματος φέρονται να ήταν οικονομικοί.
Άλλες πληροφορίες που επικαλείται το epiruspost.gr, αναφέρουν ότι ο καθ' ομολογίαν δράστης φέρεται να επισκεπτόταν τη θεία του πολύ συχνά, διαμένοντας μαζί της κάποιες ημέρες.
Μάλιστα, λίγο πριν το μεσημέρι η αστυνομία παρέλαβε από το χώρο της κατοικίας το όχημά του προκειμένου να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και να ελεγχθεί σχολαστικά από το εγκληματολογικό.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Για το έγκλημα η ΕΛΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Στην άμεση εξιχνίαση ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε χωριό των Ιωαννίνων, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρωινές ώρες σήμερα (16-8-2024), ο κατηγορούμενος ενημέρωσε τις Αρχές ότι βρήκε νεκρή εντός του σπιτιού της ημεδαπή συγγενή του.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών προέκυψαν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο ημεδαπός κατηγορείται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024, πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα με κυνηγητικό όπλο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων».
- Το απόκοσμο ελληνικό νησί που πρέπει να προλάβεις να επισκεφτείς πριν γεμίσει τουρίστες
- Άνθρωποι και αντανακλαστικά: Πρώτοι στη δυνατή μουσική του γείτονα, τελευταίοι στις γυναικοκτονίες
- H πιο cool λέξη που λέγαμε μικροί στη γειτονιά, τώρα μοιάζει γραφικότητα
- Αυτές είναι οι 10 πιο ειρηνικές και ασφαλείς χώρες στον κόσμο: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.