Μενού
peripoliko astinomia
Περιπολικό της αστυνομίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία των Τρικάλων τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για το αποτρόπαιο έγκλημα του 46χρονου που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.

Η αστυνομία ερευνά το κίνητρο της δολοφονίας που παραμένει άγνωστο χωρίς να αποκλείονται και λόγοι ψυχικής υγείας, τους οποίους έχει επικαλεστεί αρχικά ο δράστης.

Η αδελφή και ο γαμπρός του θύματος μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star για τις σχέσεις πατέρα και γιου.

H αδελφή του 77χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στον άλλον τον αδερφό μου είπαμε ψέματα ότι ήταν νοσοκομείο και ότι τράκαρε. Το παιδί ήταν πολύ καταπιεσμένο. Φοβόταν. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και τον είχε σε "στενό μαρκάρισμα". Το παιδί τα κατάπινε αυτά. Την μαμά του είχε αδυναμία. Πέθανε η μάνα του μετά..Εγώ θα τα τραβήξω όλα τώρα. Τόσο μίσος;»

Ο γαμπρός του θύματος είπε με τη σειρά του: «Ήταν γλυκό παιδί. Ό,τι ήθελες, πάντα πρόθυμος. Είχαν καυγαδάκια από χρόνια όπως έχουν πατέρας και γιος. Δεν ξέρω πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο πατέρας συνέχεια μάλωνε το παιδί. Το παιδί μεγαλώνοντας ήθελε να αναλάβει το μαγαζί. Ό,τι έλεγε το παιδί, το αντίθετο ο πατέρας».

 

Τρίκαλα: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου».

Τρίκαλα: Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης φέρεται να είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος στα Τρίκαλα έδειξαν ότι είχε προηγηθεί πάλη, ενώ το θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες.

Ο 46χρονος φέρεται να είπε στις αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA