Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 71χρονο που μαχαίρωσε τον γιο του στη Νέα Σμύρνη.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.
Νέα Σμύρνη: «Ο γιος μου ήταν σε αμόκ, ήθελα να τον τρομάξω»
Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος έκανε λόγο για ατύχημα στην προσπάθειά του να αμυνθεί, ενώ σύμφωνα με αναφορές ήταν συχνοί οι μεταξύ τους διαπληκτισμοί.
Συγκεκριμένα, ο 71χρονος στη Νέα Σμύρνη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος του «ήταν σε αμόκ και χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να τον φοβερίσει, και όχι για να τον τραυματίσει θανάσιμα».
Παράλληλα, ο πατέρας στη Νέα Σμύρνη τόνισε πως προηγήθηκε κάποιου είδους πάλης, γεγονότα που αναμένεται να ισχυριστεί και ενώπιον των ανακριτικών Αρχών, όπου θα απολογηθεί τις επόμενες ώρες.
Νέα Σμύρνη: Τι λένε γείτονες
Στο Action24 μίλησε η κυρία Σοφία, γειτόνισσα της οικογένειας αποκαλύπτοντας ένα μικρό φάσμα από τα όσα έλαβαν χώρα στο επίμαχο διαμέρισμα: «Μας σοκάρισε όλους. Αντιμετώπιζε η οικογένεια κάποια προβλήματα, καθώς ακουγόταν η ιστορία για αυτό το παλικάρι, γιατί είχε και ένα μικρότερο αδερφό».
«Τους γονείς τους γνώριζα εξ αποστάσεως, είχε ένα κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας στη Νέα Σμύρνη ο πατέρας του, ένας πολύ φιλήσυχος ο πατέρας του. Ήμουν πάρα πολύ κοντά στις κραυγές, αλλά δεν μπορούσα να διακρίνω εάν ήταν από τον πατέρα ή τον γιο» υποστήριξε η γειτόνισσα.
«Το δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ, αχ και μετά βοήθεια. Αυτά ακούστηκαν και μάθαμε το τραγικό συμβάν. Έπεσε κάτω από το μπαλκόνι το παλικάρι, ενώ το μαχαίρι το μάζεψε ο αδερφός», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.