Νεκρός είναι ο άνδρας, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/11) χωρίς τις αισθήσεις του στις Σέρρες, μετά από έκρηξη σε κτίριο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο, μετά την έκρηξη. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Σέρρες: Καμία επίσημη ενημέρωση
Προς το παρόν δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές για το θλιβερό περιστατικό και τα αίτια της έκρηξης. Να σημειωθεί ότι στο σημείο παρέμειναν για αρκετή ώρα μετά την έκρηξη οι δυνάμεις της αστυνομίας.
Δείτε επίσης:
Ποιος είναι ο κατώτατος μισθός σε κάθε χώρα της ΕΕ - Τα «χιλιάρικα» και η θέση της Ελλάδας
Flyover στη Θεσσαλονίκη: Έτσι θα είναι η «ιπτάμενη» περιφερειακή οδός - Πώς θα βοηθήσει στην κίνηση
Να αφοριστεί η Θέμις Μπαζάκα ζητούν ιερείς: «Θέλετε τα παιδιά μας αλιβάνιστα και άθεα;»
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.