Μενού
eleni-kalogeropoulou
Ελένη Καλογεροπούλου | Glomex / Action 24
  • Α-
  • Α+

Φανερά ενοχλημένη σχολίασε η Ελένη Καλογεροπούλου την αναφορά του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Βουλή περί… «sugar daddies».

Βρισκόμενη στο πλατό της εκπομπής «Πίσω από τις γραμμές» του Action 24 η κ. Καλογεροπούλου υπογράμμισε σε αυστηρό τόνο ότι πρόκειται για «απαράδεκτη δήλωση του κ. Κουτσούμπα! Δεν έχει προηγούμενο! Απόλυτα ρατσιστική».

«Νομίζω ότι ο κ. Κουτσούμπας έχει πέσει θύμα του Luben και θεωρεί ότι όλα είναι χαριτωμένα από ένα σημείο και μετά. Δεν το βάζω καν σε σχέση με τη γιορτή της γυναίκας. Ο σεβασμός που οφείλουν οι άνθρωποι στις γυναίκες είναι καθημερινός, δεν έχει γιορτές. Εγώ δεν είμαι υπέρ αυτής της άποψης», είπε επίσης η δημοσιογράφος.

«Θεωρώ ότι οφείλουν όλοι οι άνθρωποι να σέβονται όλους τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, σε καθημερινή βάση. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να μιλάνε για νέα παιδιά με αυτόν τον τρόπο και δη κοπέλες που πάνε να σπουδάσουν. Δηλαδή οι χαριτωμενιές κάποια στιγμή έχουν ένα όριο και εδώ πέρα βλέπουμε ότι πέφτει θύμα του ίδιου του του εαυτού ο κ. Κουτσούμπας», πρόσθεσε η Ελένη Καλογεροπούλου.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τάκης τόνισε πως «ο κ. Κουτσούμπας λέει ότι κάποιες φοιτήτριες γίνονται πόρνες για να πληρώσουν τα δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο. Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Δηλαδή απορώ πως ελέχθη αυτή η δήλωση στη Βουλή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA