Μενού
paralia-rodos
Η παραλία στη Ρόδο χωρίς ξαπλώστρες στη θάλασσα | ΕΡΤ / Glomex
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερη για τους πολίτες είναι πλέον η παραλία στη Ρόδο που είχε καταληφθεί από ομπρέλες και ξαπλώστρες, τις οποίες ιδιοκτήτης beach bar είχε τοποθετήσει μέσα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το λουκέτο για την επιχείρηση είναι πλέον οριστικό, ο αμετανόητος επιχειρηματίας βρίσκεται αντιμέτωπος με τσουχτερό πρόστιμο και ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, αφού το μπαρ, λίγο μετά την σφράγισή του από τις αρμόδιες υπηρεσίες, επαναλειτούργησε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Από σήμερα, πάντως, η πρόσβαση στην παραλία είναι ελεύθερη για τους πολίτες, καθώς έχουν απομακρυνθεί ομπρέλες, καθίσματα, αλλά και οι μεταλλικές κατασκευές που βρίσκονταν παράνομα στο σημείο.

Χθες το πρωί ο συγκεκριμένος χώρος είχε σφραγιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και την Κτηματική Υπηρεσία των Δωδεκανήσων, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Ωστόσο, το απόγευμα παραπέμφθηκε με αυτόφωρη διαδικασία ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης, καθώς μετά τη διαδικασία σφράγισης το κατάστημα επαναλειτούργησε, αφού προηγουμένως αφαιρέθηκαν η σχετική σήμανση, οι κορδέλες που υπήρχαν.

Το πρόστιμο, το οποίο θα κληθεί να καταβάλει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ανέρχεται σε 28.560 ευρώ. Σήμερα το μεσημέρι, με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο νόμιμος εκπρόσωπος θα δικαστεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA