Ανοιχτό ήταν το ενδεχόμενο τα εμπορικά καταστήματα να μην ανοίξουν την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου λόγω καύσωνα. Ωστόσο, πάρθηκε η τελική απόφαση και η λειτουργία τους θα είναι προαιρετική.
Τα εμπορικά καταστήματα βάσει νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας, 11:00'-18:00', όπως ενημερώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών το καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους.
Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό παροτρύνουμε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.