Στα δικαστήρια της Ευελπίδων συγκεντρώθηκαν στις 12.30 περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, μετά από κάλεσμα της Original, προκειμένου να πάνε όλοι μαζί προς την κηδεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στην Ελευσίνα.
Όπως μετέδωσε το Star, οι οπαδοί της ΑΕΚ φώναζαν συνθήματα για τον αδικοχαμένο συνοπαδό τους και κατά της Αστυνομίας.
Κάποια στιγμή μάλιστα πέταξαν μπουκάλια προς τους αστυνομικούς αλλά και προς τη μεριά των δημοσιογράφων.
Σύμφωνα με το Star, κάποια στιγμή επικράτησε ένταση και μεταξύ τους ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι χτύπησαν και έναν οπαδό της ΑΕΚ.
Υπενθυμίζεται ότι στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να απολογηθούν για την επίθεση και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.
- Τσουβέλας: «Οι φωτογραφίες αδικούν την Εύα, δεν έχει φωτογένεια - Λες κι εγώ είμαι ο Μπραντ Πιτ»
- Το γνωστό φαγητό ξενύχτηδων που ακρίβυνε αστρονομικά το 1989
- Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε eye contact στο Μετρό; Ψυχολόγοι μιλούν στο Reader για το κοινωνικό άγχος στα ΜΜΜ
- Αδιανόητος τραυματισμός σε πανηγυρισμό για γκολ που δεν μέτρησε στη Βραζιλία: Παίκτης έπεσε στο κενό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.