Μενού
limeniko
Λιμενικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με το λιμενικό να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων στο Πήλιο, το λιμενικό εντόπισε μία σορό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Η σορός βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στην παραλία Μουρτιά.

Το άψυχο σώμα θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου.

Σημειώνεται πως την ίδια ώρα υπάρχει αγωνία για την τύχη του ζευγαριού από την Αυστρία, το οποίο αγνοείται μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή και σύμφωνα με το Mega εξετάζεται αν η σορός που βρέθηκε ανήκει στον νεαρό άνδρα.

Ποιο ήταν το ζευγάρι που είχε παντρευτεί πριν μία εβδομάδα

Το νεαρό ζευγάρι από την Αυστρία είχε παντρευτεί στο Πήλιο, όπου και είχαν γνωριστεί από μικρά παιδιά. Πρόκειται για τον Φιλίπ και τη Μικαέλα, οι οποίοι είχαν μεγάλη αγάπη για το skateboard. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο και ακολούθησε γλέντι σε τοπική ταβέρνα.

Το μοιραίο βράδυ το νεαρό ζευγάρι φέρεται να μην άκουσε τον ιδιοκτήτη της εξοχικής κατοικίας που τού προέτρεψε να φύγει. Παρέμεινε στο σπίτι που νοίκιαζε γιατί είχε τα γαμήλια δώρα. Όμως το σπίτι παρασύρθηκε ολόκληρο από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Το αυτοκίνητό τους παραμένει στη θέση που το είχαν αφήσει. Μέσα είναι ακόμα προσωπικά τους αντικείμενα. Μέχρι και σήμερα οι δύο Αυστριακοί αγνοούνται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA