Μενού
paralia pilio
Παραλία στο Πήλιο μετά την κακοκαιρία | Alexandros Alamaniotis / SOOC
  • Α-
  • Α+

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι συγγενείς, οι φίλοι και οι κάτοικοι της τοπικής κοινωνίας του Πηλίου για το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοείται εδώ και ημέρες όταν το σπίτι στο οποίο διέμεναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του Alhpa, την Παρασκευή εντοπίστηκε η σορός νεαρής γυναίκας, με αποτέλεσμα να κληθεί για αναγνώριση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διέμενε το ζευγάρι, στην παραλία Ποτιστικά.

Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατόν λόγω της κατάστασης της σορού. Έτσι κλήθηκαν τα αδέρφια της νεαρής κοπέλας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την ίδια. Μάλιστα στην παραλία της περιοχής εντοπίστηκε η τσάντα της Μικαέλα και η φωτογραφική μηχανή του Φιλίπ.

Ποιο ήταν το ζευγάρι που είχε παντρευτεί πριν μία εβδομάδα

Το νεαρό ζευγάρι από την Αυστρία είχε παντρευτεί στο Πήλιο, όπου και είχαν γνωριστεί από μικρά παιδιά. Πρόκειται για τον Φιλίπ και τη Μικαέλα, οι οποίοι είχαν μεγάλη αγάπη για το skateboard. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο και ακολούθησε γλέντι σε τοπική ταβέρνα.

Το μοιραίο βράδυ το νεαρό ζευγάρι φέρεται να μην άκουσε τον ιδιοκτήτη της εξοχικής κατοικίας που τού προέτρεψε να φύγει. Παρέμεινε στο σπίτι που νοίκιαζε γιατί είχε τα γαμήλια δώρα. Όμως το σπίτι παρασύρθηκε ολόκληρο από τα ορμητικά νερά και βρέθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Το αυτοκίνητό τους παραμένει στη θέση που το είχαν αφήσει. Μέσα είναι ακόμα προσωπικά τους αντικείμενα. Μέχρι και σήμερα οι δύο Αυστριακοί αγνοούνται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA