Μενού
Επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Ρόδο
Επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου στη Ρόδο | Facebook
  • Α-
  • Α+

Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος σημειώθηκαν, σύμφωνα με το Star, στη Ρόδο με έναν ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από κλωτσιά στο κεφάλι, που δέχθηκε από παίκτη αντίπαλης ομάδας.

Τα επεισόδια ξέσπασαν στις καθυστερήσεις του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου, όταν παίκτης των γηπεδούχων πήρε φόρα και χτύπησε με εναέρια κλωτσιά τον αντίπαλό του.

Ο ποδοσφαιριστής αφού δέχθηκε τις πρώτες βήθειες, πήγε στην Ασφάλεια για να υποβάλλει μήνυση. Για το περιστατικό έχει επέμβει και εισαγγελέας.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη, αναφέρει η «Δημοκρατική».

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο σημειώνει πως «τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών».

«Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη», προσθέτει η ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA