Μενού
Ρόδος
Στιγμιότυπο από πλατεία της Ρόδου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αναστέλλονται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κατεδαφίσεις των αυθαίρετων κτισμάτων στην περιοχή «Στεγνά» της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλλου, στη Ρόδο, με τη σχετική ανακοίνωση να την κάνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Υψηλάντης.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Υψηλάντης με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο πως η αναστολή επιτεύχθηκε μετά από συντονισμένες ενέργειες. «Με συντονισμένες ενέργειες αναβάλλονται οι εκτελέσεις αυθαιρέτων στον Αρχάγγελο».

Ρόδος: Η συνεδρίαση και η τελική απόφαση για τα αυθαίρετα

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την Γραμματέα Μαριάνα Νικολαϊδου, στην οποία μετείχαν ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου, Γιώργος Βαρέλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας, Χρήστος Οίκουτας και εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων.

Από τη συνεδρίαση σχετικά με τα αυθαίρετα στη Ρόδο, εξήχθη το συμπέρασμα πως η αναστολή των κατεδαφίσεων είναι μόνο προσωρινή, για λίγες ημέρες, ενώ οι κάτοικοι διεκδικούν να δοθεί παράταση δύο ετών.

«Μόνο αν υπάρξει πολιτική λύση θα καθυστερήσει η κατεδάφιση» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου, Γιώργος Βαρέλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA