Επίθεση με μαχαίρι στην Εύβοια το βράδυ της Τρίτης (8/10), με τις πληροφορίες του evima.gr να κάνουν λόγο πως ένας 38χρονος χτύπησε τον θείο του μέσα στο σπίτι του δευτέρου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το χωριό Σπαθάρι, στην Εύβοια, ο 38χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι του θείου του τραυματίζοντας τον με πολλαπλές μαχαιριές.
Όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού ο 65χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.
Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον διακόμισε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.