Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το νέο Votanikos Business Park, στο ακίνητο που ανήκε στο παρελθόν στη Softex, την άλλοτε πανίσχυρη Αθηναϊκή Χαρτοποιία.
Η εταιρεία Dimand φιλοδοξεί να μετατρέψει τον χώρο σε ένα συγκρότημα μεικτής χρήσης σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, τον Βοτανικό.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σχεδιάζεται η ανάπτυξη 10 κτιρίων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εγκατάσταση συστημάτων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, σε υλικά χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος, στην αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού περιβάλλοντος και την υγεία και ευεξία των χρηστών.

Στην καρδιά της Αθήνας
Στόχος είναι η δημιουργία ενός συγκροτήματος που θα λειτουργεί ως κόμβος επιχειρηματικής δραστηριότητας στο κέντρο της πόλης, συνδυάζοντας εκτεταμένους χώρους πρασίνου και σύγχρονες υποδομές, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.
- Τοποθεσία: Βοτανικός, Αθήνα
- Υπηρεσίες: Direct Property Development
- Συνολική Επιφάνεια: 79.202 τ.μ.
- Επιφάνεια Ανωδομής: 47.007 τ.μ.
- Επιφάνεια Υπογείων: 32.195 τ.μ.

- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Γιατί ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. «κλείδωσε στο συρτάρι» τις συνεδρίες με τον 51χρονο
- Τσίπρας από Κύπρο: «Πάμε να νικήσουμε στις εκλογές και να φέρουμε αλλαγή πολιτικής»
- Ο άνθρωπος που αμφισβητεί ανοιχτά όσα ξέραμε για την Ικαρία
- Πέθανε ο ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας - Ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Ραζή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.