Η αναμονή για τις επερχόμενες βροχές στη χώρα φαίνεται ότι σύντομα θα λάβει τέλος, καθώς αναμένονται βροχοπτώσεις και μάλιστα «μπόλικες», σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια.
Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από δύο μεγάλα μετεωρολογικά κέντρα (Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο), δείχνουν ότι «η συγκομιδή του νερού το διάστημα Δευτέρα (11//11) - Πέμπτη θα είναι αξιόλογη για ορισμένες περιοχές».
Σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια, οι περιοχές αυτές είναι η Δυτική Ελλάδα, η Δυτική και Κεντρική Θεσσαλία η Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, το μεγαλύτερο κομμάτι της Πελοποννήσου με εξαίρεση τα πιο ανατολικά τμήματα και το δυτικό κομμάτι της Κρήτης».
Όσον αφορά στην Αττική, «προς το παρόν φαίνεται να μην δέχεται αρκετό νερό».
Επισης, την Δευτέρα το βράδυ πρόκειται να «πέσει λίγο φρέσκο χιονάκι στα βουνά της Μακεδονίας.»
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.