Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου, ο οποίος διέμενε σε χώρο φιλοξενίας στην περιοχή Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, έχει σημάνει στις αρχές τις τελευταίες ώρες.
Ο νεαρός εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (05/12) και το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσίευσε τα στοιχεία του, καθώς υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλειά του.
Ο Σαμπχάρ είναι 15 ετών, έχει ύψος 1,60 μ., βάρος 50 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε φόρμα, μπλε μπουφάν και είχε μαζί του ένα σακίδιο.
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τον εντοπισμό του, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» (24 ώρες το 24ωρο), την Ευρωπαϊκή Γραμμή για Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, τα Αστυνομικά Τμήματα ή μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.