Μενού
 
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας η προσωρινή διαταγή από το ΣτΕ για παύση των εργασιών κατασκευής του Flyοver στη Θεσσαλονίκη.

«Πάντα υπήρχαν αντιδράσεις όταν τα έργα εκτελούνται σε αστικό περιβάλλον, όμως πρέπει να γίνουν για να διευκολυνθεί η καθημερινότητα μας, να διευκολυνθεί η ζωή μας, ο τρόπος με τον οποίο κινούμαστε στην πόλη», δήλωσε ο Αντιπεριφειάρχης υποδομών της Περιφέρειας, Πάρης Μπίλλιας.

Ο ίδιος παραδέχθηκε στην ΕΡΤ ότι οι εργασίες για το Flyover ταλαιπωρούν καθημερινά τους πολίτες και για τον λόγο αυτό «όλοι εύχονται να ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος».

«Η χθεσινή εξέλιξη με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας δημιουργεί ανησυχίες», τόνισε ο χαρακτηριστικά ο Πάρης Μπίλλιας μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» και σχολίασε ότι «όλοι αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα του έργου».

Flyover: Προσφυγές κατά των εργασιών

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr η προσωρινή διαταγή για τις εργασίες του Flyover ακολούθησε μετά τις προσφυγές του Συνδέσμου Κατοίκων Κωνσταντινοπουλιτών, του Συλλόγου Προστασίας Σεϊχ Σου και του Συλλόγου Δρομέων Θεσσαλονίκης.

Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε ενόψει της συζήτησης στο ΣτΕ στις 17 Απριλίου των αιτήσεων ακύρωσης του έργου που έχουν κατατεθεί από κατοίκους και σωματεία

Οι φορείς που έχουν προσφύγει κατά της κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, και ώρα 13:00 μ.μ. στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA