Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (26/10) στη Ρόδο μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε νοτιοδυτικά του νησιού κοντά στην περιοχή Κυμισάλα, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν στο σημείο.
Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως για τη φωτιά στη Ρόδο έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού, καθώς και εθελοντές. Όπως αναφέρεται, συνολικά επιχείρησαν 42 πυροσβέστες, με 17 οχηματα και 1 πεζοπόρο τμήμα.
Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο από σήμερα το πρωί (27/10) να επιχειρήσουν στη Ρόδο και 2 αεροσκάφη που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, πλέον υπάρχουν μόνο αρκετοί καπνοί στα καμμένα ενώ οι άνεμοι πνέουν 4 μποφόρ.
- Fuel Pass 2026: Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της πλατφόρμας - 30 είσοδοι το δευτερόλεπτο
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Παλλήνη: Βρέθηκε σορός άνδρα σε δρόμο - Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.