Μενού
fotia
Επιχείρηση κατάσβεσης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/08) σε δασική έκταση στην περιοχή Μελισσώνας Καρύστου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί καθώς η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατη περιοχή γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο τους ενώ πνέουν και ισχυροί άνεμοι, ωστόσο δεν απειλείται κάποια κατοικημένη περιοχή.

Eπιχειρούν 58 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 20 οχήματα, ενώ περιοδικά επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν επίσης υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Το μέτωπο στην Αργολίδα

Επιπλέον, άμεσα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, σε αγροτοδασική έκταση στην Πελεή Κρανιδίου Αργολίδας.

Επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν περιοδικά 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
 

Google News

Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA