Νεκρός εντοπίστηκε ένας κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στην Κάρυστο.
Όπως μεταδίδει το evima, ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Πλατανιστό, βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Τρίτης (25/07).
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο άτυχος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με το δελτίο του ΣΚΑΪ, τα ίχνη του κτηνοτρόφου είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Κυριακής (23/07) και όπως αναφέρει ο σταθμός, ο άτυχος άνδρας φέρεται να ανησύχησε από τη θέα της φωτιάς στην περιοχή.
Οι οικείοι του, δήλωσαν την Δευτέρα (24/07) την εξαφάνισή του.
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.