Φωτιά τώρα στην Ανάβυσσο έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Πυροσβεστική, επίγειες και εναέριες δυνάμεις της οποίας βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να περιορίσουν το «μέτωπο», προτού επεκταθεί σε σπίτια οικισμών.
Η τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κλείνοντας συγκεκριμένους δρόμους, για να διασφαλιστεί με ασφάλεια η κυκλοφορία των πυροσβεστικών και πολιτικών οχημάτων: «Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή της Αναβύσσου, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Λαυρίου από το ύψος της Λεωφόρου Καραμανλή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Συντερίνα».
Φωτιά τώρα στην Ανάβυσσο: Μήνυμα του 112
Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά στην Ανάβυσσο παρατηρείται στον οικισμό «Άγιος Παντελεήμονας», ενώ υπάρχει εντολή για προληπτική εκκένωση από Φώκαια και από Ανάβυσσο προς Αθήνα, στο παραλιακό της κομμάτι, λόγω της φωτιάς.
«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή του δήμου Σαρωνικού, της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Παλαιάς Φώκαιας και Αναβύσσου, απομακρυνθείτε προς Αθήνα» αναφέρει το μήνυμα του 112.

- Μεγάλη φωτιά στην Ανάβυσσο - Προληπτική εκκένωση οικισμού
- Ιωάννα Τούνη - Στάθης Σχίζας: Ο φακός τους «τσάκωσε» χέρι - χέρι στη Μύκονο
- Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου», ξεσπά η πρώην σύζυγός του
- «Εσάς πώς σας φαινόταν ο δολοφόνος της κόρης σας;»
- «Κάψτε τα και φτύστε τα»: Η αδιανόητη εντολή σερβιτόρου σε απόδειξη που είδε καταλάθος μια τουρίστρια
- «Έβρασε» ο τόπος στους 41,8°C: Η ελληνική πόλη που κατέγραψε την υψηλότερη θερμοκρασία
- Κόντρα Κολυδά με Σταματάκη: «Δεν είσαι μετεωρολόγος - Με λάθος προγνώσεις υπό την ευθύνη σου, χάθηκαν ζωές»
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.