Φωτιά τώρα καίει σε ξενοδοχείο επί της οδού Γρηγορίου Λιακατά στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Mέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- «Ο Τσακ Νόρις δεν διαβάζει βιογραφίες, τις γράφει»: Η ζωή του ανθρώπου πίσω από τα memes του διαδικτύου
- «Τι κάνετε ρε παιδιά»: Τρένα παραβίασαν το κόκκινο οκτώ φορές μέσα σε λίγους μήνες
- Ίκερ Κασίγιας: Το «στενό μαρκάρισμα» σε 20χρονη καλλονή που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία
- Γκαλερί Τσαγκαράκης για τους πίνακες: «Είναι προσωπική του περιουσία και συλλογή» - Τι λέει για το Ευαγγέλιο
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.