Φωτιά τώρα καίει σε ξενοδοχείο επί της οδού Γρηγορίου Λιακατά στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 26 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκε και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Mέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- «Κλείνει ένας τόπος που δίνει ζωή»: Η περιοχή στην καρδιά της Ελλάδας που μένει χωρίς σχολείο
- «Τους θεωρούσαμε ψωνάρες»: Ρωτήσαμε πώς είναι οι Αθηναίοι στα μάτια όσων έχουν μεγαλώσει στην επαρχία
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.