Αποτροπιασμό προκαλεί περιστατικό στη Ρόδο, όπου 59χρονος δάσκαλος καράτε οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέας, καθώς κατηγορείται ότι φίλησε στο μέτωπο και στο στήθος μια ανήλικη 15χρονη μαθήτρια.
Το συμβάν στη Ρόδο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με την ανήλικη να ενημερώνει τους γονείς της για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του μαθήματός της. Όλοι μαζί, μετέβησαν στο Α.Τ Ιαλυσού, όπου το κατήγγειλαν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει διαδικασία αναζήτησης του 59χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών.
Η 15χρονη, υποστήριξε ότι ο 59χρονος τη φίλησε στο μέτωπο και στο στήθος.
Φρίκη στη Ρόδο: Συνελήφθη ο 59χρονος
Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού, ξεκίνησαν διαδικασία αναζήτησης του 59χρονου, τον οποίο κατάφεραν να εντοπίσουν σήμερα τα ξημερώματα. Ο 59χρονος συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Ιαλυσού και αναμένεται να προσαχθεί σήμερα το μεσημέρι ενώπιον της εισαγγελέως Ρόδου, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Η δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του οι αστυνομικοί, αφορά το αδίκημα για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.