Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (13/4) στη Ρόδο, καθώς ένας 65χρονος έχασε τη ζωή του σε μεγάλο ξενοδοχείο στο Φαληράκι.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr, ο εργαζόμενος διασώστες του ΕΚΑΒ και της πυροσβεστικής κλήθηκαν στο να συνδράμουν στη διάσωση του εργαζόμενου 65 ετών, τον οποίο είχε εγκλωβίσει πρέσα στα πλυντήρια του συγκροτήματος.
Νεκρός ο 65χρονος
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός.
Για τον φρικτό θάνατο του 65χρονου ενημερώθηκε το Εργατικό Κέντρο της Ρόδου, το οποίο αναμένεται να ζητήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τα οποία σημειώθηκε το δυστύχημα.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.