Ο μαγευτικός «Μύλος των Ξωτικών» στήθηκε και φέτος στην πόλη των Τρικάλων, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους που θέλουν να περάσουν παραμυθένια Χριστούγεννα, αλλά και όσους θέλουν να δώσουν άλλο «χρώμα» στις ρομαντικές τους στιγμές.
Όπως μοιράστηκε το trikalavoice, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη φωτογράφηση του γάμου τους με φόντο τις πολύχρωμες εγκαταστάσεις του «Μύλου», μπροστά στα φώτα και τα γιορτινά λαμπιόνια.
Δεν δίστασαν μάλιστα να ανέβουν για λίγο και στη φαντασμαγορική ρόδα, κατάφωτη με μπλε και φούξια λαμπιόνια, για να προσθέσουν στις μνήμες της ημέρας. Ας ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτο, και χωρίς τα «σκαμπανευάσματα» του λούνα παρκ.

- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.