Μενού
boreio-selas
Το Βόρειο Σέλας ορατό από την Ελλάδα | @greece_heritage
  • Α-
  • Α+

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με το Βόρειο Σέλας που έγινε ορατό και από την Ελλάδα και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Το σπάνιο φαινόμενο εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως εξηγεί ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, το σπάνιο αυτό φαινόμενο προκλήθηκε από μια ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα επιπέδου G3 που επηρέασε και την Ευρώπη.«Μια ισχυρή γεωμαγνητικη καταιγίδα επιπέδου G3 επηρέασε την Ευρώπη προκαλώντας φαινόμενα σέλαος ακόμη και σε Ιταλία και Βουλγαρία. Περισσότερα σε άρθρο» έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ΕΜΥ.

Το Twitter ωστόσο πήρε «φωτιά» από σχόλια για το Βόρειο Σέλας, με κάποια από αυτά να έχουν πολλές δόσεις χιούμορ. «Στη Θεσσαλονίκη είδαν το Βόρειο Σέλας, αλλά ακόμα να δουν το μετρό», «Τελικά στη Θεσσαλονίκη είναι πιο πιθανό να δεις το Βόρειο Σέλας παρά το μετρό», «Ποιο βόρειο Σέλας ρε?? Η Μόρντορ είναι !!» γράφουν, μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA