Προφυλακίστηκε με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα.
Με υπόμνημα απολογήθηκε ο δολοφόνος της 63χρονης περίπου μια ώρα έκατσε μέσα και με ομόφωνη απόφαση προφυλακίστηκε, σύμφωνα με το evima.gr.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν δολοφόνου υπάρχει πρόθεση η οικογένεια του 37χρονου να επιστρέψει τα χρήματα.
Ο 37χρονος εισέβαλε στο σπίτι της στη Χαλκίδα για να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτό. Μόλις εκείνη τον αναγνώρισε, ο δράστης τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.
Τραγική ειρωνεία είναι πως η κόρη του θύματος, την ημέρα της δολοφονίας, έπινε καφέ με τον δράστη. Τότε ήταν που ο δράστης έμαθε από την παιδική του φίλη ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη για κάποιες ώρες και ότι δεν ήταν κατάκοιτη όπως πίστευε εκείνος.
- Λίλα Μπακλέση: Γέννησε το πρώτο της παιδί - Η ανάρτηση του συντρόφου της που κανείς δεν περίμενε
- Άννα Βίσση: Απόλαυσε Τσιτσάνη από μπάντα δρόμου στο Φισκάρδο - «Κάτι θα κάνουμε στην Αθήνα»
- Επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός εμβολίζει άλλο αυτοκίνητο
- Το χωριό στη σκιά του Μετσόβου που πήρε το όνομά του επειδή δεν το βλέπει ο ήλιος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.