Ένας νεαρός άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα μετέβη σε επιχείρηση ανακύκλωσης, προσπάθησε να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα. Ο συλληφθείς τραυμάτισε έναν επιχειρηματία και δύο με τη χρήση μαχαιριού και σιδερόβεργας, αφότου αποπειράθηκε νωρίτερα να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο άντρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα μετέβη σε επιχείρηση ανακύκλωσης, προσπάθησε να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα και, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε στο χέρι τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ηλικίας 51 ετών.
Χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι και μια σιδερόβεργα, τραυμάτισε επίσης δύο αστυνομικούς, από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, που προσέτρεξαν στο σημείο, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν. Από την κατοχή του εικοσιδυάχρονου άντρα, με καταγωγή από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, αφαιρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας αναπτήρας, ένα δοχείο με βενζίνη, το μαχαίρι και η σιδερόβεργα που χρησιμοποίησε.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου και οι δύο αστυνομικοί στο κέντρο υγείας Αγίου Νικολάου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπως και ο συλληφθείς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ακινητοποίησή του. Ουδείς εκ των τεσσάρων διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την αστυνομία. Τα αίτια της πράξης του άνδρα διερευνώνται.
- Το Όσκαρ του Ελία Καζάν το 1999 και ένας «κόμπος στο στομάχι»: Η βράβευση ενός καταδότη
- Κλέλια Ανδριολάτου: H εντυπωσιακή Old Hollywood εμφάνιση στο Όσκαρ πάρτι του Έλτον Τζον
- Ξύλο μέρα-μεσημέρι: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και πιάστηκε στα χέρια με οδηγό ΙΧ
- Πατέρας Κλεομένη: «Οι δολοφόνοι να μην ξαναδούν το φως του ήλιου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.