Δύο οχήματα ξέφυγαν της πορείας τους το μεσημέρι της Παρασκευής και κατέληξαν, το ένα σε γκρεμό και το δεύτερο σε πρανές κάτω από γέφυρα του ΒΟΑΚ στα Χανιά.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην πρώτη περίπτωση, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας του στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πλατανιά και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Σκινές.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.
Στο νοσοκομείο οι δύο οδηγοί
Οι διασώστες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν και ανέσυραν τον οδηγό και το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε με τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, επαγγελματικό όχημα τύπου κλούβα, κινούμενο επί του ΒΟΑΚ, ξέφυγε της πορείας του με κατεύθυνση προς τη Σούδα, συγκρούστηκε αρχικά με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια, σπάζοντας τις μπάρες της γέφυρας στο ύψος της Λ. Μουρνιών, ανατράπηκε και έπεσε από ύψος 5 μέτρων σε πρανές της λεωφόρου.
Ο οδηγός βγήκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Χανίων από το ΕΚΑΒ.
- Η Πρωτομαγιά του αίματος - Ο Αναγκαστικός Νόμος 509 και η δολοφονία του Χρήστου Λαδά
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.