Άναψαν τα αίματα σήμερα (26/08) σε παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά ανάμεσα σε δύο γυναίκες μασέζ.
Όπως μετέδωσε το flashnews.gr, οι δύο γυναίκες, άγνωστο για ποιο λόγο, λογομάχησαν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια.
Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο υπήρξε μια τρίτη μασέζ η οποία από την αρχή προσπάθησε να συγκρατήσει την πρώτη γυναίκα, ανεπιτυχώς και στη συνέχεια προσπάθησε να χωρίσει τις δυο «συναδέλφισσές» της οι οποίες συνέχιζαν να παίζουν άγριο ξύλο μεταξύ τους.
Χρειάστηκε να παρέμβει και ένας ακόμα άντρας για να δοθεί τέλος στο επεισόδιο.
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι επισκέψεις του ζευγαριού σε ψυχολόγο και το κλινικό «προφίλ» του 50χρονου
- Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς
- Μητσοτάκης από Βούλα: «Πολλοί νομίζουν ότι κάνω προεκλογική εκστρατεία - Το 2027 οι εκλογές»
- Βραζιλία: Το ανατριχιαστικό στόρι της 21χρονης που σκοτώθηκε σε «rope jumping»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.