Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/5) στην πολεοδομία Χανίων.
Δύο άτομα μπήκαν στο κτίριο της Πολεοδομίας και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μετά από λεκτικό διαπληκτισμό επιτέθηκαν και βιαιοπράγησαν κατά του αντιδημάρχου Χανίων αρμόδιου για την πολεοδομία, Νίκου Χαζιράκη καθώς και κατά υπαλλήλου – μηχανικού της υπηρεσίας.
Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο ενώ είχε βγεί έξω, επέστρεψε κρατώντας ένα ξύλο, αλλά τον συγκράτησαν κάποιοι ιδιώτες μηχανικοί που ήταν στην υπηρεσία.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του επεισοδίου φέρεται πως είναι έλεγχος που διενεργήθηκε από την πολεοδομία σε ξενοδοχείο στο Μαράθι και η εντολή να διακοπούν κάποιες εργασίες, ενώ οι δυο οι οποίοι προκάλεσαν το επεισόδιο είναι εμπλεκόμενοι με το έργο.
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.