Μενού
Πολεοδομία Χανίων
Πολεοδομία Χανίων | flashnews.gr
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/5) στην πολεοδομία Χανίων.

Δύο άτομα μπήκαν στο κτίριο της Πολεοδομίας και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μετά από λεκτικό διαπληκτισμό επιτέθηκαν και βιαιοπράγησαν κατά του αντιδημάρχου Χανίων αρμόδιου για την πολεοδομία, Νίκου Χαζιράκη καθώς και κατά υπαλλήλου – μηχανικού της υπηρεσίας.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο ενώ είχε βγεί έξω, επέστρεψε κρατώντας ένα ξύλο, αλλά τον συγκράτησαν κάποιοι ιδιώτες μηχανικοί που ήταν στην υπηρεσία.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αιτία του επεισοδίου φέρεται πως είναι έλεγχος που διενεργήθηκε από την πολεοδομία σε ξενοδοχείο στο Μαράθι και η εντολή να διακοπούν κάποιες εργασίες, ενώ οι δυο οι οποίοι προκάλεσαν το επεισόδιο είναι εμπλεκόμενοι με το έργο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA