Έντονα προβλήματα προκάλεσε σήμερα, Δευτέρα (04/12) η «κακοκαιρία-εξπρές» στη βορειοανατολική Αττική, με τους δρόμους στην περιοχή της Κάντζας και ειδικά στη λεωφόρο Λαυρίου να μετατρέπονται σε «ποτάμια».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά, για να μετατραπεί η λεωφόρος Λαυρίου, στο ύψος των Γλυκών Νερών, σ' ένα ορμητικό ποτάμι από την κακοκαιρία. Αυτοκίνητα και οδηγοί εγκλωβίστηκαν, ενώ η «στάθμη» της νεροποντής έφτασε στα μέσα της πόρτας λεωφορειών και φορτηγών.
Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας για την κακοκαιρία που εξέδωσε η ΕΜΥ έκτακτο δελτίο επιδείωνσης καιρού, ανέφεραν πως οι δρόμοι μετατρέπονται συνέχεια σε «ποτάμια», όταν βρέχει αρκετά.
Παράλληλα, έχουν ζητήσει να καθαρίσουν τα φρεάτια, πράγμα που δεν το κάνουν οι δημοτικές αρχές, ενώ κοντά στο σημείο βρίσκεται και ένα ρέμα που έχει καταρρεύσει ο μαντρότοιχος, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους περαστικούς να κινδυνεύουν να πέσουν.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.