Μενού
ergatiko atihima
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία αδιανόητη ιστορία διηγείται ένας 56χρονος από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπέστη αμνησία από χτύπημα στο κεφάλι, έπειτα από εργατικό ατύχημα.

Ο άνδρας, χειριστής μηχανημάτων, από την ημέρα του ατυχήματος και για ενάμιση μήνα νόμιζε ότι ήταν 22 ετών και ότι ήθελε να γίνει καπετάνιος, ενώ αρχικά δεν αναγνώριζε ούτε την οικογένειά του. Από τότε βιώνει έναν γολγοθά, καθώς δεν μπορεί να εργαστεί.

Όπως αναφέρει στην εκπομπή Live News του Mega, η γιατρός είπε ότι το πέσιμο σε συνδυασμό με το μεγάλο σοκ προκάλεσαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 56χρονου, Ανθούλα Ανασόγλου, ο πελάτης της εργαζόταν σε συγκεκριμένο μηχάνημα, ενώ η εταιρία δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ο ίδιος ο άνδρας δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη στο εργατικό ατύχημα.

«Ξύπνησα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε περάσει μία ημέρα», λέει χαρακτηριστικά ο 56χρονος, ενώ στην πραγματικότητα το διάστημα που μεσολάβησε από το ατύχημα ξεπερνούσε τον ενάμιση μήνα.

«Κάθε μέρα γνώριζα τη γυναίκα μου. Μού λέγανε "είναι η γυναίκα σου", μού μιλούσε και την άλλη ημέρα την είχα ξεχάσει πάλι», περιγράφει. Το ίδιο συνέβαινε με όλα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του, όπως τον αδερφό του.

Μπορεί η μνήμη του να επανέρχεται σταδιακά, όμως ο ίδιος θα πει: «Είναι σαν να ήμουν μικρός και αποκτώ ξανά εμπειρίες, γιατί δεν τα θυμάμαι όλα». Οι γιατροί εκτιμούν ότι η αμνησία είναι παρωδική, παρόλα αυτά ο άνδρας δεν μπορεί να εργαστεί και ζητά αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA