Μενού
Αρχιεπίσκος Ιερώνυμος
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε Κυριακή της Ορθδοδοξίας στη Μονή Πετράκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Δήλωση για τις πρόσφατες επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα, όπως αυτήν στην Καβάλα όπου γυναίκα χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καταδικάζοντάς 'τες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι τέτοιου εκδηλώσεις, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, δεν είναι σωστές.

«Η Εκκλησία είναι αγάπη. Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η δήλωσή του

«Η Εκκλησία είναι αγάπη. Παραπονιέται, λέει τις θέσεις της, είναι σταθερή σε αυτές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι εκείνη η οποία είναι πάνω από όλα, καθώς, επίσης, η ευγένεια και η ανοχή» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Αυτά τα περιστατικά οφείλονται και στην παιδεία του καθενός και στην επίδραση μερικών ανθρώπων οι οποίοι εκλαμβάνουν πολλά πράγματα της Εκκλησίας σαν εκδίκηση. Η Εκκλησία, όμως, δεν εκδικείται. Αγαπάει, αλλά δε φεύγει από τις θέσεις της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA