Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα το μεσημέρι της Τετάρτη (22/05)στην Τοπική Κοινότητα Νησίου στη Βάρδα Ηλείας όταν καταπλακώθηκε από την καγκελόπορτα του σπιτιού της.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, η άτυχη 73χρονη καταπλακώθηκε από τη βαριά σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού της στον οικισμό Αγία Μαρίνα όταν προσπάθησε να την ανοίξει κι αυτή υποχώρησε από τη θέση της.
Οι ίδιες πηγές λένε ότι την άτυχη γυναίκα -που ζούσε μόνη της- εντόπισε ο αδελφός της που πήγε να την επισκεφθεί.
Μάλιστα η καγκελόπορτα ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκαν τέσσερα άτομα για να μπορέσουν να τη σηκώσουν και να απεγκλωβίσουν την άτυχη 73χρονη, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για πόση ώρα βρισκόταν εκεί.
Η σορός της 73χρονης έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.