Μενού
Σχολείο
Κλειστό σχολείο | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/05) στο 3ο Δημοτικό Κηφισιάς όταν έπεσε καγκελόπορτα σε μαθητή της γ' δημοτικού, με αποτέλεσμα ο 9χρονος να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στον χώρο του σχολείου κατά το μεσημέρι και διαβεβαίωναν ότι η πόρτα ήταν ασφαλής.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η Αστυνομία συνέλαβε τον εργολάβο του έργου και δύο εργάτες, οι οποίοι αναμένεται αύριο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 Η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι ο 9χρονος μαθητής είναι ελαφρά τραυματισμένος και δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του.

Σιδερένια πόρτα στην Κηφισιά
Σιδερένια πόρτα στην Κηφισιά | Facebook - @ΚΗΦΙΣΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

 

Σιδερένια πόρτα στην Κηφισιά
Σιδερένια πόρτα στην Κηφισιά | Facebook - @ΚΗΦΙΣΙΑ - ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

 

 

Η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς

Η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς για το περιστατικό αναφέρει:

«Σήμερα περί τις 13:00 μμ., σημειώθηκε περιστατικό πτώσης της εξωτερικής καγκελόπορτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς σε μαθητή της γ’ Δημοτικό. Ο μαθητής μεταφέρθηκε για έλεγχο στο Παίδων Πεντέλης, όπου σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, χωρίς να υφίστανται πληγές ή εμφανές τραύμα, θα παραμείνει προληπτικά για επιπλέον παρακολούθηση.

Η νέα δημοτική αρχή, αμέσως μετά την εγκατάστασή της τον Ιανουάριο, προχώρησε, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, σε αυτοψίες σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και προχώρησε άμεσα σε εργολαβία για αντικατάσταση της εν λόγω πόρτας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της σχολικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, ο Δήμος Κηφισιάς, προχωρά άμεσα σε καταγγελία της σχετικής σύμβασης με τον εν λόγω εργολάβο και ταυτόχρονα εκκινεί τις κατά νόμο διαδικασίες, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες, υπό από τις οποίες έγινε το συμβάν.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA