Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες πτήσης από το Ηράκλειο προς το Τελ Αβίβ, καθώς το αεροσκάφος υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Κρήτη, λίγη μόλις ώρα μετά την απογείωσή του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αεροσκάφος, με 174 επιβάτες, αναχώρησε χθες Κυριακή, στις 5 το πρωί από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με προορισμό το Τελ Αβίβ. Όμως στη διάρκεια της πτήσης ο πιλότος του αεροσκάφους έλαβε εντολή να επιστρέψει στο Ηράκλειο για λόγους ασφαλείας, λόγω των πολεμικών εξελίξεων στο Ισραήλ.
Μία ώρα μετά την αναχώρησή του, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με τους 174 επιβάτες να παραμένουν στους χώρους του αερολιμένα, αγωνιώντας για τις εξελίξεις.
Τελικά, λίγες ώρες αργότερα η εναέρια κυκλοφορία αποκαταστάθηκε και το αεροπλάνο αναχώρησε κανονικά για το Τελ Αβίβ.
- Γιατί υπάρχουν τραγούδια που θεωρούμε σχεδόν «ιερά»;
- Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο: Ενισχύονται οι άνεμοι, πέφτει η θερμοκρασία - Πού θα έχει καταιγίδες
- Ο πραγματικός λόγος της τουρκικής «απόβασης» στο Αιγαίο: Γιατί προτιμούν τα ελληνικά νησιά
- «Πιστεύαμε πως δεν θα βγούμε ζωντανοί»: Νέες μαρτυρίες από την πτήση τρόμου Θεσσαλονίκη-Μόναχο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.