Εγκεφαλικά νεκρός είναι ένας 18χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, ο 18χρονος ήταν συνοδηγός σε όχημα που εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα πέσει με σφοδρότητα πάνω σε κολώνα φωτισμού.
Ο νεαρός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, με πυροσβεστικές δυνάμεις να σπεύδουν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου.
Άμεσα ο 18χρονος διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος και σε καταστολή για 10 ημέρες.
- Ανατριχιαστικό βίντεο: Βυτιοφόρο στο αντίθετο ρεύμα παραλίγο να συγκρουστεί μετωπικά με μηχανή
- Γιάννης Κουκουράκης: «Σπάει» τα κοντέρ σε 2 κανάλια με 3 σειρές - Πού θα τον βλέπουμε τη νέα σεζόν
- Η Ναταλία Δραγούμη φορά το μαγιό της και είναι έτοιμη για παραλία - «Έβαλες το μπανιερό σου;»
- Η τραγωδία Μαροκινής αθλήτριας που προσπαθούσε να φτάσει στην Θέουτα: Πνίγηκε τη μέρα που βγήκε η βίζα της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.